Stadsvandring Boka biljetter

Boka biljetter Stadsvandring Stockholm. Ni bokar lätt en vandring i vårt bokningssystem. Där finns alla olika vandringarna och de olika tiderna du kan välja emellan.
Pris: 150 kr vuxna
Barn och ungdom: 100 kr (8-16 år)

Du får en bekräftelse direkt efter bokningen. Om du inte får en bekräftelse så kontakta gärna oss så skickar vi en manuellt. Du kan via bokningssystemet lätt avboka, ändra tid etc. alldeles själv utan att kontakta oss.

Stadsvandringar Stockholm

 

 

Klicka på BOKA TID knappen även för att bara se schema över alla våra vandringar. Du kan då se schema för hela året 2015. Vi vandrar oavsett väder eller vind. Alla fredagar, lördagar och söndagar.
Ni kan också om ni är ett större sällskap eller ett företag, boka en alldeles egen vandring med er egna guide. Då bokas inga andra in på er vandring och ni bestämmer själva vilken dag som passar er bäst och vid vilken tid som helst på dygnet.
Pris för grupp med egen guide: 2500 kr + moms. Vill ni boka flera guider samtidigt så går det jättebra!
Maila gärna oss en förfrågan med datum och tid till: info@gajderna.se.
Säg gärna till om ni firar någons födelsedag, svensexa, avtackar någon på jobbet eller liknande så kan vi uppmärksamma den personen lite extra.
Om ni ska äta en god middag efter vandringen så meddela gärna oss det så kan vi anpassa stadsvandringen efter det så att vi avslutar vid restaurangen.
Om ni har utlänska kunder, medarbetare eller släktingar på besök så kan ni boka en egen vandring på engelska.
Stadsvandring är en väldigt bra aktivitet för företag att göra tillsammans. Ofta kan det vara svårt att hitta en aktivitet som passar de flesta på arbetsplatsen. Ofta är åldrarna varierande. Då är stadsvandring perfekt. Stadsvandringen är också bra i kombination med middag. Dels hittar man på någonting tillsammans, men sedan bryter man av arbetsdagen och dess samtalsämnena, så när man sitter runt middagsbordet så blir samtalsämnena helt annorlunda mot vad de skulle blivit om man kommit direkt från jobbet.

Västerlånggatan 14 Gamla stan Stockholm, Västerlånggatan 14 Gamla stan, Stockholm, 11129, Sverige -