Stadsvandring Företag Grupper

Har du precis fått veta att det är DU som
är ansvarig för företagsaktiviteten?

Stadsvandringar Stockholm

 

Letar du med ljus och lykta efter något kul?

Stadsvandringar stockholm2

Men det du egentligen vill är…

Stadsvandringar Stockholm3

Då är stadsvandring lösningen för er!

 

Företag Grupper – Ni väljer själva typ av vandring och tider som passar er för en stadsvandring.
Vi arrangerar stadsvandringar för grupper och företag, då kan ni själva välja tider som passar er utöver våra schemalagda stadsvandringar.
Ni bokar en egen personlig guide och inga andra bokas in på den stadsvandringen. Vandringen tar 1 h och vi går genom mysiga gamla stan.
Priset för en egen guide är: 150 kr + moms per person( minimipris  2500 kr + moms, maxpris per guide/grupp 3000 kr + moms,  inga andra kostnader tillkommer.
Om ni vill boka fler än en guide så är det bara att maila oss hur många guider ni behöver. Max antal personer i en grupp är 35-40 personer.
Maila gärna oss för tidsförslag: info@gajderna.se. Följ med oss du också!

Året runt håller vi stadsvandringar för företag som vill bjuda kunder, medarbetare och samarbetspartners på en underhållande vandring med  roliga och spännande berättelser.
Ni kanske får besök utav släktingar och vänner till helgen och inte har en aning om vad ni ska hitta på. Framförallt eftersom många är i olika åldrar och det är svårt att hitta något som passar alla.
Då är en stadsvandring en rolig aktivitet som passar de allra flesta! Om ni ska fortsätta kvällen efter stadsvandringen på någon av alla Gamla stans mysiga restauranger så är det en väldigt bra kombination med stadsvandringen. Samtalsämnena runt middagsbordet blir helt annorlunda efter en vandring jämfört med om ni skulle kommit till restaurangen direkt från arbetet, mötet eller konferensen. Företag Grupper kan också boka middagar direkt hos oss. Vi erbjuder paket med vandring + middag.
Vi har stadsvandringar som passar alla. NCC, Försvarsmakten, Nordea, Systembolaget, Stor Stockholm Lokaltrafik är några av dem som följt med oss på vandring.
Följ med oss ni också!

Vi har olika teman på våra vandringar för företag & grupper, så ni kan välja mellan:

* Stadsvandringar
* Spökvandringar
* Mordvandringar

 

Vad händer om det är dåligt väder – företag grupper?

Vi vandrar oavsett väder, så både om det blir regn, blåst eller snö! Vi har hitintills inte ställt in en enda vandring. Ta på er sköna kläder och skor så blir vandringen mysig oavsett väder.
Stadsvandring Stockholm Gamla stan
Västerlånggatan 14 Gamla stan Stockholm, Västerlånggatan 14 Gamla stan, Stockholm, 11129, Sverige -