Stadsvandring Kontakta oss

Det är väldigt enkelt att boka biljetter till någon av våra vandringar. Ni klickar på BOKA kappen så ser ni schema över alla våra vandringar som vi har ändra fram till jul.

Om ni är ett företag eller en större grupp så kan ni boka en alldeles egen guide.
Maila gärna en fråga eller om ni vill göra en förfrågan om bokning av egen guide (gäller grupper och företag). För bokning av egen guide så bestämmer ni själva datum och tid.
Email: info@gajderna.se eller använd formuläret här nedan:
Om ni vill se datum och tider för våra övriga vandringar så kan ni trycka på BOKA knappen.

Stadsvandring - Se schema

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

När ni bokat biljetter till någon av våra vandringar så får ni direkt en bekräftelse. Om ni inte får någon bekräftelse så beror det allra oftast på att man fyllt i fel email adress. Kontakta gärna oss, ni är förmodligen inbokade i systemet men det är bara det att vi behöver ändra er email adress så att bekräftelsen kommer rätt. Ni kan sedan lätt avboka, omboka eller lägga till personer själva. Ni betalar sedan biljetterna på plats innan stadsvandringen.
Tänk gärna på att inte komma i sista minuten. Stadsvandringen startar på utsatt tid och det vore jättetråkigt om man missar vandringen för att man kommer lite sent.
Ha gärna sköna skor och varma kläder!

Gajderna arrangerar stadsvandringar med olika roliga teman i de flesta stadsdelarna i Stockholm! Följ med oss på någon utav våra vandringar.
* Stadsvandring Gamla stan
* Stadsvandring Kungsholmen
* Stadsvandring Södermalm
* Stadsvandring City/Norrmalm
* Stadsvandring Östermalm

Gör som många företag, myndigheter och organisationer! Följ med på stadsvandring.
Stadsvandring är en aktivitet som är rolig och som passar de allra flesta oavsett ålder. Det kan ibland vara svårt att hitta en aktivitet som man kan göra tillsammans med hel familjen, kollegorna, kunderna eller vännerna. Stadsvandring är någonting som man kan göra, gammal som ung och även om man inte är någon sportatlet.

 


Stadsvandring Stockholm Gamla stan - spännande vandringar med olika teman som passar de allra flesta.
Västerlånggatan
Stockholm Gamla stan, Stockholm
11129
SE