Stadsvandring Skolklasser

Skolklasser Stadsvandring

Stadsvandring Stockholm arrangerar stadsvandringar för skolklasser då vi anpassar vandringarna beroende på vilken åldersgrupp det gäller. Vi anpassar gärna oss också beroende på vilka ämnen och inriktningar som ni läst nyligen, allt går att koppla till historien på olika sätt. Ni själva väljer datum och tid som passar er. Ni bokas då in med en egen personlig guide och inga andra bokas in på vandringen. Vandringarna tar va 1 timme och vi vandrar genom Gamla stan. Maila oss en förfrågan om ett datum och tid som skulle passa er.

Rabatterade priser för skolklasser: 100 kr per person inklusive moms (företag och andra grupper betalar 150 kr + moms per person).
Vandringen faktureras efteråt med 30 dagars betaltid.

Om ni är många klasser som vill vandra samtidigt så löser vi det. Dels är vi fler guider och dels kan man starta med 1,5 timmes mellanrum. Man kan också boka in vid flera olika dagar.

Om elever har särskilda behov anpassas vandringen efter det. Det är många av våra kunder som haft rullstol. Vi har även erfarenhet att samarbeta med tolkar, dövtolkar, dövblind tolkar.
Även när det gäller olika språk har vi haft kunder som haft egna tolkar och vi har haft upp till 5 olika tolkar på olika språk.
Det är bra om man meddelar oss innan om man har särskilda behov så bokar vi in lite extra tid, så att man inte känner sig stressad och bokar in en annan vandring alltför tätt inpå.

Stadsvandring i Stockholm är en perfekt aktivitet för en skolklass som kommer till Stockholm och på ett snabbt och bra sätt lär sig mycket om denna fantastiska stad. Vi arrangera stadvandringar året runt, oavsett väder och vind.