Spökvandring

Spokvandring-drakenSpökvandring-tyskakyrkanSpokvandring-brunnplan

Spökvandring – i Gamla stan är både spännande och roligt på samma gång! Guiden möter upp i historiska kläder och berättar på ett underhållande sätt om vilka platser som det spökar på i Gamla stan.

* Vilka hus och platser spökar det på?
* Vad var det som skrämde Drottning Silvia på Slottets vind så pass mycket att Silvia kallade på vakterna?
* Varför spökar musikern och poeten Lasse Lucidor på Kindstugatan?

Alla spökvandringarna tar ca 1 timme. Vi arrangerar vandringar alla helger, året om oavsett väder! Följ med oss du också. Välkomna önskar Gajderna.se

Spökvandring – boka en egen guide

Företag och grupper kan boka en egen guide
- Ni bestämmer helt själva datum och tid och inga andra boka in på er vandring.
- Meddela vilken typ av vandringen ni skulle vilja följa med på: spökvandring, mordvandring eller stadsvandring.
- Pris för egen guide: 150 kr + moms per person, minimipris 2500 kr + moms.
Boka redan idag! Sänd gärna en förfrågan till oss med datum och tid som ni önskar gå till: info@gajderna.se Vilka adresser spökar det på? Stockholms mörkare historia med pest, brott & straff och andra trevligheter.
Om ni ska avsluta kvällen med en god middag på en restaurang i Gamla stan så kan vi anpassa spökvandringen  efter det. Då avslutar vi vandringen vid restaurangen och ser till att vi kommer dit i tid.

Spökvandring i andra stadsdelar

Vi kommer arrangera spökvandringar på fler platser i Stockholm inom kort:
* Spökvandring City/Norrmalm
* Spökvandring på Södermalm
* Spökvandring Gamla stan
* Spökvandring Kungsholmen

Spökvandring för skolklasser

För skolklasser så är det rabatterade priset för spökvandring  100 kr inklusive moms per person. Ni bestämmer själva vilket datum och tid som passar er bäst. Maila oss en förfrågan om våra guider är lediga då. info@gajderna.se
Om ni är flera klasser som vill spökvandra på er skola så löser vi det antingen genom att vi har flera guider som kör flera spökvandringar och skolklasser på samma tid. Eller så kan vi också starta med 1,5 timmes mellanrum. Det bestämmer ni själva vilket som passar er bäst. Meddela gärna oss ungefär vilken ålder skolbarnen är så anpassar vi oss efter det. Berätta gärna också om ni haft ett speciellt tema som ni läst om i skolan.

Gajderna.se arrangerar olika stadsvandringar med olika teman i främst Gamla stan i Stockholm, men även andra stadsdelar som Södermalm, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm. Spökvandring är en stadsvandring med spöktema. Guiden berättar om Stockholms allra mörkaste sida. Vilka platser spökar det på? Pest, kolera, brott & straff.

Spökvandring Företag

En spökvandring i Gamla stan är en perfekt aktivitet för er som vill hitta på något kul tillsammans med era kollegor. Vi vandrar 1 timme bland de mysiga gränder i Gamla stan och sedan kan ni om ni vill äta en god middag på en restaurang. Ni kan boka ett middagspaket hos oss och då avslutar vi vandringen på restaurangen.
En spökvandring gör verkligen att vardagen bryts av på ett trevligt sätt. Det är lätt att fastna i jobbprat efter en arbetsdag, mötesdag eller konferensdag. Men efter en spökvandring så kommer samtalsämnena garanterat vara annorlunda på middagen efteråt eller dagen efter på frukostfikat.

Alla berättelser berättas på ett underhållande sätt. Våra vandringar har som fokus att de ska vara roliga och spännande.

Gajderna

Stadsvandring med företag i Gamla stan