Stadsvandringar Stockholm Presentkort för 1

En stadsvandring är en present som du kan ge till den som vill ha en härlig och intressant dag i Gamla stan tillsammans med en stadsvandringsgrupp. Presentkortet passar alltså i princip alla, någon i familjen, någon i tjocka släkten eller en vän. Vad ska man ge i födelsedagspresent? Varför inte en upplevelse av Stockholms ursprungliga plats i gamla stan. Vi promenerar bland vackra medeltidsbyggnader på kullerstensbeklädda gator och ser Stockholm från sin vackraste sida. Guiden (eller Gajden:) berättar underhållande om vad som finns i Gamla stan. Vad är det som är unikt för Gamla stan jämfört mot andra stadsdelar i Stockholm? Vilka spår finns det från historien idag i Gamla stan? Varför blev det en stad just här?
Det är en bra present till rörelsehindrade också eftersom vi sakta tar oss genom Gamla stans gator och undviker trappor men det är lite backigt och kullerstensgator, behöver man assistent så går den personen därför med gratis.
Skicka en beställning till info@gajderna.se och skriv Presentkort  för 1 person på Stadsvandringar i Gamla stan, så skickar vi det till dig eller direkt till den du önskar ska få en överraskning.
Västerlånggatan 14 Gamla stan Stockholm, Västerlånggatan 14 Gamla stan, Stockholm, 11129, Sverige -