Stadsvandringar Stockholm Presentkort för 2

En stadsvandring för 2 är en present som passar till den som vill uppleva Stockholm som par och tillsammans med andra på en guidad tur i Gamla stan. Se det som ett tips på present till mamma, pappa, make, fru, partner, sambo, bästa vän, släkting, män, kvinnor, i alla åldrar, dotter, son, ja en när och kär helt enkelt.
 Stadsvandringen kan kortfattat beskrivas som ”det bästa om det mesta” och är tänkt att passa den breda publiken genom att hålla ett stort underhållningsvärde på det som berättas, det extraordinära, det typiska, människoöden och interaktion med de som stadsvandrar. Det blir en härlig dag i Stockholm med en guidad tur genom nutid, historien, kullerstensgator och gränder.
 För dig som fått ett presentkort så bokar du in dig i valfri stadsvandring när det passar dig.
 Kanske får presentgivaren bli sällskapet som följer med den som fått presenten, det blir då också en gåva till en själv:) Finns det en finare present än själva viljan att umgås med mottagaren av presenten?
 Hör av dig med din beställning till info@gajderna.se och skriv att du vill ha ett presentkort för 2 personer på Stadsvandringar i Gamla stan så får du det hemskickat till dig eller direkt till just den du vill ska få en omtänksam present från dig. 
Västerlånggatan 14 Gamla stan Stockholm, Västerlånggatan 14 Gamla stan, Stockholm, 11129, Sverige -