Stadsvandringar Stockholm Presentkort för 4

Årets familjejulklapp. Vad ska man köpa i julklapp till en hel familj? Svar: ett presentkort på en stadsvandring för 4 personer där familjen kommer att få en gemensam upplevelse och umgås. Det är något som alla kan delta i oavsett åldersgrupper, tycke och intresse för historia.
 Vad köper man till fyra vänner (eller tre om man inkluderar sig själv)? Samma svar eftersom vi alla vill göra saker tillsammans med dom vi tycker om. Självklart kan man bara boka in sig på en av våra stadsvandringar men det blir mer högtidligt och känns mer genomtänkt om man tar fram ett fint presentkort vid ett utvalt tillfälle.
 Guiderna (Gajderna:) gör sitt bästa för att lyfta fram det roliga, spännande, extraordinära eller typiska som är i Gamla stan. Här finns t.ex. spår efter vikingar, medeltiden och associationer till fantasy och klassiska sagor om man bara vet vad man ska titta efter. Vad är det man ska se i Gamla stan? Det får man veta om man följer med på en stadsvandring i gamla stan såklart.
 Sänd oss ett mail med beställningen till info@gajderna.se. Nämn också ifall det är ungdomar under 16 som kommer följa med eftersom dom får rabatt hos oss, (då blir det billigare för dig).
Västerlånggatan 14 Gamla stan Stockholm, Västerlånggatan 14 Gamla stan, Stockholm, 11129, Sverige -