Stadsvandring Företag/grupper

Stadsvandringar är ett bra sätt att börja ert företag/grupper oavsett om det är kickoff, julbord, avtackning, representation eller liknande. Så har just du blivit tilldelad ansvaret för företagets aktivitet kan du pusta ut, vi är lösningen! Guiden har historiska kläder och berättar på ett underhållande sätt ”det bästa om det mesta”.

Pris för grupp med egen guide: 2500 kr + moms. Ni kan boka flera guider om ni vill på samma tid.

Behöver ni  något som passar alla åldrar? Något som sätter fart på aptiten och samtalsämnena under kvällen? Vill ni uppleva Stockholm på ett intressant, spännande och roligt sätt? Då kan vi hjälpa er få en bra start på en lyckad kväll. Vi har med omsorg valt ut de bästa och mest underhållande berättelserna om Stockholm och dess invånare genom historien. Gå med oss i t.ex. Gamla stan och få svar på frågor som vad var det som skrämde slag på Drottning Silvia uppe på slottets vind? Vilken historisk kändis var den värsta grannen i Stockholm? Vilken extra ingrediens hade Mojken i sin dödliga matlaging?  Vi vet att det är viktigt för företag och grupper att det passar för alla och lägger därför stor vikt vid att göra det så underhållande som möjligt.

Skicka en förfrågan till info@gajderna.se och skriv hur många ni tror ni blir i gruppen.

1. Välj tema, historisk stadsvandring,  spökvandring eller mordvandring.

2. Välj en dag och tid som passar er. Vanligtvis är en stadsvandring 1 timme.

3. Välj stadsdel, Stadsvandringar har fördelen av att kunna vara där ni vill vara, Gamla stan, Södermalm, Kungsholmen, Östermalm. Vi är ”all over the place”.

Tänk på att ni som företag också kan ge ett presentkort till era anställda som julklapp eller sommarpresent, något som uppskattas av alla.

Vi håller stadsvandringar året runt. Har ni utländska gäster som vill uppleva  Stockholm så håller vi vandringar även på Engelska där vi också lyfter fram Sverige och Svenska varumärken.
Avbokning av egen guide senast 7 dagar före vandring.