Stadsvandring skolklasser

Stadsvandring för skolklasser är för er studerande som vill göra något roligt, lärorikt tillsammans och uppleva Stockholm och gamla stan. Ni kan boka vandringar hos oss till det rabatterade priset 100 kr + moms  / person. För att nå vårt minimipris på 1500 kr+ moms bör ni alltså vara 15 personer. Ni kan självklart vara färre men då gäller fortfarande minimipriset.

Så oavsett om ni är från grundskola, gymnasie, högskola, folkhögskola, konfirmander eller liknande kan ni skicka en förfrågan till info@gajderna.se. Välj själva vilken dag och tid som passar er och nämn ungefär hur många personer ni tror att ni blir.

Varför skulle vår förste bankdirektör avrättas? Vem bor i helvetet? En tysk, en Norsk och en Bellman…. Kommer Bellmanhistorier från trubaduren som levde i Stockholm på 1700-talet? Kan man se hur gamla husen är i gamla stan? (Ja:) Varför är hovet rädda för ”Vita frun”? Var är skatterna gömda? Detta och mycket annat kan ni få svar på om ni väljer att gå med oss på stadsvandring. Vårt mål är att ni ska tycka att det är intressant och ROLIGT!

Vill ni kan ni även boka spökvandring eller mordvandring som tema.

Det är ett sätt att upptäcka och uppleva Stockholm på ett annorlunda sätt oavsett om ni är på besök i Stockholm eller bor här. Genom att uppleva staden kommer ni att kunna knyta an till Stockholm på ett annat sätt, upplev Stockholms historia med alla era sinnen. Framför allt har gamla stan mycket som även kan kopplas till hela Sveriges historia i och med att det är vår huvudstad.

Vi kör våra stadsvandringar året runt i alla väder så något att tänka på är att klä sig efter vädrets makter.

Vår mötesplats ligger på Västerlånggatan 14, på huvudgatan i gamla stan nära Riksdagshuset och är lätt att hitta. Ni kommer där att mötas av er guide som bär historiska kläder. Välkomna!

Västerlånggatan 14 Gamla stan Stockholm, Västerlånggatan 14 Gamla stan, Stockholm, 11129, Sverige -